top of page

POLITICA DE TRANSPORT & RETUR

LIVRARE

Livrarea produselor disponibile se face în 2-3 zile lucrãtoare prin curier .

Pentru comenzile speciale termenul variazã în funcție de complexitatea produselor. Dupã confirmarea comenzii vei primi prin email și un termen de execuție, la care se adaugã 1-2 zile pentru livrare curier.

 

Taxele de expediere sunt de 20 lei si sunt suportate de cãtre tine. 

Pentru comenzile de minim 200 lei livrarea este gratuitã.

In ziua livrãrii comenzii vei fi contactat de cãtre curier pentru a confirma prezența la adresa menționatã.

POLITICA DE RETUR

Ne pare rau ca produsele comandate nu sunt exact ceea ce iti doreai.

Daca doresti sa returnezi o comanda, o poti face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, indiferent de motiv. Insa te rugam sa citesti conditiile referitoare la returnarea produselor pentru a fi sigur ca acestea sunt respectate ( vezi politica de retur din termeni si conditii) si apoi urmeaza pasii:

  1. Informeaza-ne printr-un email la adresa contact@vinilistic.ro. Numai dupa aprobarea notificarii de retur si comunicarea tuturor detaliilor de catre noi se poate face returul.

  2. Trimite-ne produsul la adresa furnizata de catre noi. Costul transportului va fi suportat de catre tine.

  3. De indata ce primim coletul se va face receptia si vom constata daca sunt toate conditiile de retur indeplinite. Daca da, contravaloarea produsului va fi virata in contul tau in termen de 14 zile de la receptionare.

Costul transportului de retur este suportat in totalitate de cãtre tine.

Nu pot fi returnate comenzile speciale, respectiv produsele personalizate realizate la cerere, ținând cont de caracterul lor unic care face imposibilã vandabilitatea cãtre alți clienți. 

bottom of page