top of page

INTREBARI FRECVENTE

 • Din ce sunt fãcute produsele?
  Produsele sunt realizate din viniluri originale cu muzicã. Noi reciclãm vinilurile defecte și le dãm o nouã întrebuințare. Din pãcate discurile autentice se uzeazã în timp, se zgârâie și nu mai pot fi ascultate.
 • Cât dureazã pânã primesti un produs comandat?
  Produsele disponibile se expediazã în maxim 2-3 zile, însã dacã ai o comandã specialã termenul variazã în funcție de complexitatea comenzii. Cel mai bine scrie-ne și apoi îți vom da un termen de execuție.
 • Produsele diferã de la o serie la alta sau sunt la fel?
  Produsele noastre sunt atipice, originale și speciale. Fiecare centru e unicat și se diferențiazã prin culoare, artist, melodie etc. În plus, unele produse sunt formate manual și nu se pot obține douã produse identice. Nu avem o matrițã, de aceea vor avea câte un aspect unic prin forma handmade datã.
 • Se pot face comenzi personalizate ?
  Da, putem personaliza produse pentru evenimente, ocazii speciale etc, insa avem nevoie de ajutorul tau: poți alege culoarea din centrul discului, un mesaj pe care il putem grava sau poți veni tu cu un design nou. Trimite-ne o scurtã descriere cu ce ai dori sã facem și promitem cã îți vom rãspunde în scurt timp!
bottom of page