top of page

GARANTIA PRODUSELOR

Certificat de garantie si calitate

SC VINILISTIC SRL garanteazã calitatea produselor sale. Cu un design deosebit și unic, toate creațiile sale sunt realizate din vinil reciclat și sunt lucrate cu grijã și atenție.

Produsele beneficiazã de o perioadã de garanție de 30 de zile de la data achiziției, pentru defecte de producție descoperite ulterior și confirmate de producãtor.

Ceasurile de perete au o garanție de 12 luni de la data înscrisã în factura fiscalã. Face obiectul garanției de 12 luni exclusiv mecanismul ceasului.

Schimbarea bateriei intrã în atribuțiile Clientului. Recomandãm schimbarea imediatã a bateriei când aceasta dã semne de slabã funcționare. Bateria consumatã rãmasã în ceas o perioadã de timp poate duce la deteriorarea ireversibilã a mecanismului .

Produsele au în componențã subansamble mecanice și materiale fragile, respectiv discuri originale din vinil, care necesitã​ o manipulare atentã pentru a evita șocurile, umezeala, pãtrunderea de lichid în interior sau expunerea la radiația solarã sau surse de cãldurã.

Temperatura ambiantã de funcționare trebuie sã se încadreze între 5 - 25°C.

Toate produsele aflate în perioada de garanție beneficiazã de reparații gratuite, dacã defectul identificat se dovedește ca fiind unul de fabricație.

        Pentru a beneficia de garanție, cumpãrãtorul are urmãtoarele obligații: 

  • Sã respecte condițiile enumerate mai sus și sã foloseascã produsul conform instructțunilor de utilizare;

  • Sã prezinte factura fiscalã și certificatul de garanție .

​Nerespectarea obligațiilor de mai sus atrage pierderea garanției.  

 Garanția NU acoperã:

  1. Defecțiuni apãrute în urma unei pãstrãri necorespunzãtoare :

  • interacțiunea cu detergenți, produse chimice;

  • menținerea bateriei consumate în interiorul ceasului

  1. Produsele care prezintã lovituri, etichete sau sigilii deteriorate, șterse sau modificate

  2. Nerespectarea instrucțiunilor de utilizare

  3. Durata de viațã a bateriei  

Dacã defecțiunea reclamatã de Client face obiectul garanției, SC VINILISTIC SRL va suporta toate taxele de transport tur-retur, dar numai prin curierul rapid indicat de SC VINILISTIC SRL, pe teritoriul României. În cazul în care se constatã cã defecțiunea NU face obiectul garanției, costurile de transport vor fi suportate de cãtre Client.

Produsele care nu prezintã un defect de garanție sau al cãrui defect a fost reclamat dupã perioada garanției pot fi reparate, în mãsura posibilitãților, însã plata reparației va fi suportatã de cumpãrãtor. Pentru mai multe detalii puteți trimite un email cãtre adresa noastrã oficialã: contact@vinilistic.ro.

bottom of page